IHC-anlæg I Aalborg

IHC-anlæg er en meget komplet løsning, som du kan programmere til at styre belysning ude og inde, ventilationsanlæg, overvågning, varmeanlæg og øvrige el-installationer i hjemmet.

Systemet er intelligent og kan derfor programmeres til alla formål, det er kun fantasien som sætter begrænsningen.

IHC Controller

IHC-anlæg anvendes i erhverv og institutioner til f.eks. automatisk belysning og overvågning,

Lad os skræddersyet din IHC-løsning

Vi introducerer dig for produktet og sørger for en grundig gennemgang, når vi har lavet en komplet installation. Det betyder, at du ikke behøver at have større it-kundskaber, for at betjene anlægget.

Vi har installeret mange ihc anlæg i private husstande, butikker mv. i Aalborg

Sikkerhed og komfort med et IHC-anlæg

Det er nemt, komfortabelt og giver en masse muligheder ved at implementere et anlæg på bopælen eller i virksomheden. Lyset kan styres udvendigt og indvendigt, slukke alt elektronik, når du forlader huset eller styre hele showet via smartphone.

Anlægget kan, udover at styre din elektronik, også give dig muligheden for at styre din overvågningsanlæg udefra via tablet, telefon eller computeren. Det kan være behageligt og give en tryghedsfornemmelse, hvis man kan følge slagets gang på sin ferie eller når man er væk i længere tid.

Det ud- og indvendige lys på matriklen kan tændes og slukkes efter behov og så kan det også tilpasses, så det tændes og slukkes i bestemte intervaller. På den måde kan det udadtil signalere, at I er hjemme.

EL TECH Aalborg