Dørtelefon Aalborg

Producenter af dørtelefoner, som kan bestilles gennem os

Er din dørtelefon gået i stykker eller ønsker du at øge din egen sikkerhed med en dørtelefon ? Vi kan servicerer, reparerer og installerer nye- og gamle dørtelefoner i Aalborg

Når du vælger EL-TECH Aalborg til at reparere eller installere din dørtelefon får du: God og hurtig hjælp med din dørtelefon.

Porttelefoner fra Freund Elektronik til ejerlejlighedsbyggeri i Vejle

Se hvem der ringer på – En moderne dørtelefon med video giver dig mulighed for at se, hvem der ringer på. Så lukker du ikke ubudne gæster ind!

Fejlfinding:

Har du et ældre telefonanlæg, som giver problemer? Vi servicerer, fejlfinder og reparerer gerne dit gamle telefonanlæg – alle mærker – og sørger for, at det virker igen. Eller hvis det ikke kan skaffes reservedele, finder vi en god pris på nyt anlæg, hurtigt og nemt.

Fermax fra Freund Elektronik A/S sætter nye standarder i Danmark -  Leverandører, Nyheder og Viden
https://www.el-tech.dk/vi-udfoerer/doertelefon.aspx

Rådgivning:

Er dit dørtelefonanlæg et ældre et af slagsen, kan det i mange tilfælde bedre betale sig, at udskifte det med et moderne. Det vil vores elektrikere fra El afdelingen rådgive dig nærmere om og sammen finder vi den bedste, og sikreste, løsning samt lave en godt tilbud på.

Producenter af dørtelefoner som kan bestilles gennem os

Reparation af dørtelefon Århus:

Bestil reparation eller på servise dørtelefon anlæg på ☎.  42 36 60 00 eller mail: info(a)el-tech.dk

Er din dørtelefon gået i stykker eller ønsker du, at øge din egen sikkerhed med en ny dør telefon med afgangskontrol indbygget ?
Vi servicerer, reparerer og installerer gerne dørtelefoner samt adgangskontrol – og reparer gamle dørtelefoner i hele Århus og opland.

Når du vælger EL-TECH Aalborg til at reparere eller installere din nye dørtelefon i lejlighed får du:  Se hvem der ringer på din dør: En moderne dørtelefon med video giver dig mulighed for at se, hvem der ringer på. Så lukker du aldrig ubudne gæster ind!

Fejlfinding: Har du et ældre dørtelefon anlæg i lejlighed eller hus, som driller ? Vi servicerer, fejlfinder og reparerer gerne dit gamle dørtelefon anlæg – alle mærker – og sørger for, at det virker igen.

Siedle

Rådgivning dørtelefon: Er dit dør dør telefonanlæg et ældre et af slagsen, kan det i mange tilfælde bedre betale sig, at udskifte det med et moderne. Det vil vores elektrikere rådgive dig nærmere om og sammen finder I den bedste, og sikreste, løsning samt lavet en godt tilbud på dørtelefon som også er prisbilligt. Du kan se mere på el-tech.dk

Sans for de små detaljen: Vi har installeret mange dørtelefoner i Aarhus med forskellige dørtelefonsystemet, men altid efter dine behov. En del af vores kunder vil gerne eksempelvis, at der oprettes taleforbindelse idet røret løftes.

Siedle: Dørtelefon – porttelefon – Siedle: En dørtelefon eller porttelefon er en nødvendighed i de fleste byer. Se Siedles bud på en dørtelefon

Adresse: Gugvej 146, 9210 Aalborg

ÅbningstidÅben 24 timer

Telefon42 36 60 00

Tidsbestilling:el-tech-aalborg.dk

EL TECH Aalborg